0
0

buna ziua,
am un catel ciobanesc de asia centrala. dupa ce l-am cumparat (la varsta de 1 o luna jumate -maxim doua luni ) a inceput sa schioapate cu piciorusul dretp din fata la recomandarea celui care mi l-a vandut i-am facut calciu injectabil, si-a revenit dupa cinci zile de injectabil, apoi dupa cateva zile a inceput sa mearga cu celalalt piciorus sciopatand si il tine indoit, am fost la doua cabinete veterinare si ambele mi-au recomandat pastile de k9, ii dau de vreo 17-18 zile dar nici o schimbare. ce este de facut ? nu am unde sa mai merg cu el la alt cabinet veterinar in zona mea.

0
0

Buna seara

Din punctul meu de vedere sunt tulburari de crestere dar pentru un diagnostic cert ar trebui facute radiografii la ambele membre si in functie de rezultat stabilit tratamentul.

O seara buna

0
0

Va multumesc pentru raspuns, din pacate nu am unde sa ii fac radiografie in zona mea, am mai fost astazi la un cabinet iar doamna doctor mi-a zis sa ii dau pet phos ca isi revine intr-o luna doua,acum chiar nu mai stiu daca sa ii continui K9 sau sa cumpar pet phos…am pus si o poza cu el poate imi puteti da un sfat

0
0

Va multumesc pentru raspuns,din pacate nu am posibilitatea in zona mea sa ii fac o radiografie. am mai fost luni la un cabinet veterinar iar doamna doctor mi-a spus sa ii dau pet phos ca isi revine intr-o luna sau doua, acum chiar nu mai stiu daca sa ii dau in continuare k9 sau sa ii cumpar pet phos,daca ati putea sa imi dati totusi un sfat. am pus si o poza cu catelusul

0
0

Buna ziua

Puteti sa ii dati ori una ori alta dar pe langa calciu as recomanda suplimentele pentru articulatii si o injectie de fixare gen D3 sau picaturi de vigantol 3/zi.Daca in cateva zile nu se indreapta poate ii puneti atele sa nu mai puna presiune pe picioare.

O zi buna

4 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras