0
0

Buna ziua! Am un caine de 8 ani de talie mare (37 kg) care are o umflatura la ochiul drept. A inceput prin a ii fi rosu, neumflat, am crezut ca este de la curent, apoi a inceput sa i se umfle. I-am dat cateva zile cu gentocin plus picaturi, I s-a tras, apoi a revenit. I-am dat de la uman cu Topradex crema, i s-a tras o zi, apoi a revenit. Acum nu mai suporta sa ii pun picaturi, chiar nu il mai pot pacali.

Am primit mai multe pareri, ca ar avea un obiect strain acolo, cataracta sau de la curent si de la scarpinatul cu ghearele. Acum 3 zile i-am luat niste picaturi cu acid hialuronic CH oftal HA, dar dupa 2 aplicari, parca i se incetosase ochiul si ii curgea un lichid rosu\roz si am fost de urgenta cu el la veterinar. A spus ca are inceput de cataracta sau ceva asemanator si ca i s-a umflat atat de rau pentru ca se si scarpina cu ghearele, avand sanse sa isi agate si sa isi scoata ochiul. Ca solutie l-au adormit si i-au cusut ploapele ochiului ca sa nu se mai scarpine si sa fie cumva protejate, i-am pus con de protectie si trebuie sa astept pana marti\miercuri ca sa ne intoarcem la control si sa ii scoata firele. Au spus ca daca nu se retrage umflatura, trebuie scos ochiul. I-au dat si 2 tipuri de pastile, nu am denumirile la mine, cate 1 dimineata si seara.

V-as ruga sa mi spuneti o parere despre aceasta umflatura, nu vreau sa se ajunga la solutia cu scoaterea ochiului. Multumesc

Pozele le-am incarcat mai jos:
IMG-9854
IMG-9855
IMG-9858
IMG-9852

Oras
Ploiesti
0
0

Buna ziua

Afectiunea se numeste cherry eye si se rezolva chirurgical,nu trebuie scos ochiul(ar fi o mare greseala) si nu trebuiesc cusute pleoapele.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras