0
0

Buna ziua ! Am si eu o problema cu unul dintre câinii mei

In urma  cu doi ani l am adoptat de pe strada ( avea cam 7 -8 ani atunci )  l am adoptat pentru ca vecinii  mei am vrut sa il omoare . Plus el era foarte atasat de mine, il hraneam aveam grija de el , o dată  a fost răni si l am îngrijit.  Intr un final părinții mei au fost deacord sa il adoptăm, au hotărât să îl tinem in lant pentru ca  putea sa fie omorat de vecini .si au zis ca este mai bine pentru el

Vreau sa precizez ca el nu agreea inca de atunci alți oameni inafara de familia mea , am vrut sa chemăm doctorul pentru ai face vaccinurile dar acestuia ia fost frica de el si a refuzat .

De ceva timp se comporta foarte ciudat  fuge de acasă este agresiv cu toata lumea inafara de mine . Aseara a fugit si nu s a mai întors, dimineata a încercat să îl muște pe tatăl meu ,am reusit sa il bag intr un tarc.  Tatal meu crede ca are rabie.. vreau sa ma ajutati cu un sfat ce as putea sa fac pentru el .  În ultimul  timp  m am îndepărtat de el pentru ca am ajuns sa imi fie frica de el ..nu ma mai joc cu el cum ma jucam chiar daca el ar vrea asta.

 

Oras
Pitesti
0
0

Buna seara

Cel mai probabil este o tulburare de comportament ,poate si din cauza faptului ca sta legat,ca nu mai petreceti atat timp cu el,etc .In cazul acesta ar trebui luata o decizie in ceea ce il priveste:ori petreceti mai mult timp cu el  ori in dati la o asociatie (gen cea de la Zmeura) unde o sa l castreze si poate chiar sa i gaseasca o familie adoptiva.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras