0
0

Bună ziua, revin cu ceea ce s-a mai întâmplat de când  am scris  primul comentariu:
Sângerările s-au oprit pe 27 decembrie, iar în seara respectiva ca și în urm 3 seri a dat dovada de foarte multa energie și a  manifestat acel comportament pe care îl avea când era în călduri,  când sarea pe mine și încerca să dea din fund. Țin sa precizez ca în momentul acela ii dădeam Ronaxan in fiecare seara și ii făceam spalaturi.
Ocazional mai curgea un lichid incolor și lipicios fără miros.
Pe 1 ianuarie dimineața a curs același lichid combinat cu puțin sânge, dar spre deosebire de sângerările de dinainte, acestea nu se uscau imediat și erau mult mai lipicioase. Din nou, extraordinar de puțin, doar în dimineața aia cursese.
De atunci și pana acum, 7 ianuarie s-a oprit din a mai da din fund și mâncărimile în zona vaginului continua sa o deranjeze în special seara, când nu ma lasă în pace, dând cu labuta în mine sa o scarpin în continu. Tratamentul cu Ronaxan și după cu  therion l-am urmat pana la ultimul antibiotic, care a fost pe la sfârșitul săptămânii trecute, iar sangerarile par a se întoarce.
De asemenea am observat o bubita foarte mica, de culoarea pielii, la vagin, puțin mai jos de unde urinează.

Oras
Constanta
0
0

Buna seara

Recomandarea mea este sa ii mai repetati ecografia abdominala iar sugestia mea in Constanta este sa il cautati pe dr.Chesler Alexandru de la Univet care este foarte bun ecografist.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras