Rezolvat
0
0

Buna ziua,

am /am avut un ciobanesc german, femela de 10 ani si 6 luni. Acum doua zile, dimineata , a refuzat mancarea, a vomat masa de o seara inainte, avea o stare de oboseala, dar raspundea la comenzi, mergea dupa noi, totusi,  bea apa multa, statea cu limba putin scoasa ca si cum i-ar fi cald si a mai vomat de doua ori, imediat dupa ce a baut apa. Stam la curte si s-a mai intamplat sa manance pamant sau ceva din prin curte, a mai vomitat, dar isi revenea pana a doua zi. Avem grija de catei  (avem 2 ciobanesti germani si am mai avut doi care au murit de batranete), sunt vaccinati, merg cu  noi in calatorii, deci, nu sunt neingrijiti. Mananca mancare speciala de caini.

Am  analizat voma sa vad daca e ceva suspect, era mancare digerata partial (nu avea culoare suspecta sau alte impuritati), am vazut fecalele din ziua respectiva care erau normale, am zis ca poate are o usoara indigestie si ca daca se simte rau si seara sau a doua zi sa mergem la veterinar, cu toate ca eram convinsi ca isi va reveni..

Am mai urmarit-o pe timpul zilei, iar seara, cand am mers la ea , catelusa era moarta.

Tot ne gandim la ce ar fi putut provoca moartea atat de repede si in forma asta, cainele a fost vioi pana la acel moment, se juca, manca…etc

Ne gandim la otrava , dar in ziua respectiva am stat acasa si avem vecini iubitori de animale cu care nu suntem certati…iar celalat caine e in stare buna…

Ne puteti spune daca ar putea fi  si alta cauza ( decat otravire) care sa provoace moartea animalului asa rapid ,avand simptomele prezente la cainele nostru?

 

Multumim anticipat, numai de bine!

 

Dan

Oras
Bucuresti
Cel mai bun raspuns
0
0

Buna seara

Este posibil sa fi fost vorba de torsiune gastrica (poate a mancat mai mult si din cauza stariin de voma sa se fi rasutit stomacul)

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras