0
0

Buna ziua! Am avut o pisicuță birmaneza  in varsta de 11 ani. Nu a fost sterilizata si de cate ori intra în călduri îi administram Nonovulin.  Acum câteva luni am simtit ca uneori i se umfla pe burtica, în zona mameloanelor , ceva asemănător cu o scenă mai îngrosata. După un timp  lângă un mamelon  i-a apărut o umflatura care s-a spart si era o mică rana. Acum vreo 3 saptamani i s-a mai făcut una, iar acum o saptamana erau sparte amândouă, iar în mijlocul lor erau niste puncte alb-gălbui si miroseau urât .

Am fost la medic si ne-a spus ca sunt tumori mamare . Am ales sa o operăm cat mai repede . Intervenția a fost destul de grea, eliminandu-i glandele mamare si ovarele.

Cand am luat-o acasa nu era trezită din anestezie, iar medicul ne-a spus ca peste 1 ora sau o ora jumate se va trezi . Au trecut 2 ore si era tot asa. L-am sunat pe doctor si a zis sa o mai las o ora si daca nu se trezește sa o duc la cabinet sa ii facă o injecție pentru a se trezi. Am pus-o in cutie pentru a merge cu ea, iar în momentul în care am miscat-o a inceput sa miste o pleoapa . Am dus-o totuși acolo sa fie văzută. Medicul i-a administrat acea injecție dupa care s-a trezit . Am revenit acasa, iar dupa o ora a inceput sa respire foarte greu si sa tremure  chiar sa se zbată . A durat asa vreo 5-10 minute dupa care a murit .

As vrea sa va intreb ce credeti ca s-a intamplat ? Care a fost cauza decesului ?

Ce s-ar fi intamplat daca nu o operam?

Multumesc frumos! E foarte important pentru mine acest raspuns .

 

0
0

Buna ziua

Si recomandarea mea ar fi fost tot operatia iar in principiu acele tumori sunt efectul administrarii timp indelungat de nonovulin. Cel mai probabil cauza mortii cred ca este un stop cardio-respirator si ar fi fost bine daca inainte de operatie a-ti fi facut radiografii pulmonare sa excludeti metastazele care poate i-au provocat decesul.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras