0
0

Buna seara,am un iepure cap de leu in varsta de 5 ani si in decurs de o luna doua i-au cazut doi dinti.Unul de jos si unul de sus.Oare care ar fi cauza..multumesc!

Oras
Cluj Napoca
0
0

Buna ziua

Ar trebui mers la un cabinet veterinar deoarece poate este o afectiune gingivala(parodontoza) sau o infectie in zona si ar trebui tratat corespunzator.

O zi buna

0
0

Daca imi permiteti, d-na Laura, sfatul meu este sa va interesati daca se organizeaza in localitatea in care locuiti, campanii de sterilizare gratuite. Eu am sterilizat zeci de caini si pisici la o astfel de campanie, si ai mei si ai strazii, si sunt perfect sanatosi, fara nicio schimbare negativa de comportament.

Apoi ar trebui sa le explicati vecinilor ca pisicile nu vor fi chinuite nicio clipa, nu simt nimic in timpul operatiei si apoi isi revin rapid (trebuie supravegheate doar pana ziua urmatoare).Oare la puii care mor in agonie sau la pisicile speriate si stresate ca le dispar mereu puii nu se gandesc?

  Daca refuza sa va ajute sa le prindeti, puteti sa incepeti sa le hraniti si cu siguranta vor sta si la dvs. Daca doriti sa imi spuneti de unde sunteti, ma pot interesa si va trimit e-mail. Va rog, nu renuntati la idee, puteti salva sute de suflete! O zi buna!

PS: Va rog, daca puteti, sa directionati acest mesaj catre mailul d-nei Laura. Va multumesc!

2 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras