0
0

Buna seara. Am o catelusa de un an si 3 luni, care a fost sterilizata acum 6 luni. Nu am fost in tara atunci, a fost dusă de părinți, care nu au pus prea multe intrebari medicului. Recuperarea a fost rapida, fara probleme. A facut antibiotic injectabil 3 zile. Firele de la suprafata s-au topit destul de repede si au rămas doar capetele, care au cazut singure, dar cele de la interior ma intereseaza. Am impresia ca încă simt un nod mic in locul unde a facut operatia. Nu stiu daca e fir, ma gândesc ca pana acum ar fi trebuit sa se topească. Aceste fire, pentru sutura de sub piele sunt resorbabile, nu? Sunt si extraprotectiva cu ea acum, fiindcă tocmai am venit acasă după mult timp si poate fi doar in mintea mea. Adaug ca ea nu a avut nicio problema inainte sau după operatie. Multumesc anticipat. 

Oras
Câmpulung
0
0

Buna ziua

In mod normal musculatura se sutureaza cu fir resorvabil dar exista posibilitatea ca acel fir sa nu se fii resorbit ceea ce nu reprezinta o problema.

O zi buna

0
0

Va mulumesc mult pentru promptitudine. Dar daca acel fir nu s-a resorbit, necesita o intervenție din partea medicului sau poate fi lăsat asa? 

Câmpulung
0
0

Buna ziua

Daca nu supureaza si nu deranjeaza puteti sa il lasati asa si in timp o sa se resoarba.

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras