0
0

Bună ziua,

 

Husky, 10 ani, femelă sterilizată în urmă cu trei ani. 

Problema ochiului a debutat cu o deformare a irisului, apoi s-a umflat, s-a înroșit, pupila s-a extins parcă peste iris și a devenit negricios, lăcrimare constantă, plus durere. 

I-am făcut analize de sânge, dar ni s-a spus că nu e o problemă internă (rinichi greoi și ficat lent, normale pt vârsta câinelui). 

A făcut tratament de zece zile cu antibiotic și s-a redus umflătura, însă ochiul lăcrimează constant, albul ochiului e roșiatic și a rămas durerea. 

Siptomele alternează, nu îmi dau seama după ce criterii. 

 

Mai am nevoie de un sfat. Medicul nostru veterinar a spus că nu e vindecabil ochiul, dar nici nu ne-a dat ft multe indicații. Cum aș putea să îi ofer un confort?  Ce îmi recomandați? vă mulțumesc foarte mult! 

 

Oras
Cluj Napoca
0
0

Buna seara

Pozele nu sunt foarte concludente,ar trebui una facuta din fata sa se vada tot ochiul.Recomandarea mea este sa o cautati pe domna doctor veterinar Ionascu Iuliana care este profesoara la facultatea de medicina veterinara Bucuresti si care din punctul meu de vedere este printre cei mai buni oftalmologi din tara.Cautati o si trimitetii pozele si sigur o sa va dea un sfat util.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras