0
0

Buna ziua! As dori un sfat, o sugestie…

totul a inceput acum 4zile, atunci cand pisicuta mea a inceput deodata sa faca pipi in pat sau prin alte locuri nepermose. Practic se oprea foarte des peste tot prin casa, dar si la litiera, unde am observat ca sta foarte mult si face extrem de putin pipi. totin acest timp, a inceput si diareea.

Am luat o proba din urina si am fugit la medic, unde s-a depistat o infectie urinara (Leucocite>500) si a inceput tratamentul cu Antibiotic, antispastic si antihemoragice inj. Au trecut doua zile de la inceputul tratamentului-tot de atunci ea nu mai face treaba mare deloc (de doua zile) si nici situatia cu urina nu se amelioreaza. Observ ca mananca si bea apa in continuare, dar are burtica cam marita si sunt foarte ingrijorata. Nu mai face pipi in alte locuri, dar nici litiera nu e atat de murdara pe cat ar trebui. Dr nu a consultat-o, nu a pus mana pe burtica ei, doar i-a administrat inj. Ca si stare generala, este doar putin mai linistita ca de obicei si are un mers mai cu piciorusele sub ea, si are ochii inlacrimati…

Ce ma sfatuiti sa fac?! Multumesc mult si astept o sufestie

Oras
Buna ziua
0
0

Buna seara

Sugestia mea este sa ii faceti si o ecografie abdominala si eventual o hemoleucograma pentru a vedea daca sunt si leucocite marite in sange si in functie de rezultat admistrat tratamentul in continuare si eventual administrat si altceva.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras