0
0

Buna ziua,

Am nevie mare de sfaturile dv.

Am o catea de rasa beagle de talie mică , cateau este in calduri de 15 zile in ziua a 10 am dat-o monta cu aceasi rasa beagle apoi peste o zi iar am repetat monta ambele montea a decurs fără probleme.

Deci faza e ca locueasc la casa pe pamint si cateaua cind sta in casa cind sta fără in curte.

Deci eu eram in casa si la un moneta dat am auzit cateaua mea schirlaind ( srincind/ plingind ) eu îndată am iesit in curte sa văd ce se întîmplă si cind  colo o văd pe ea încleștata cu un maidanez de talie mare, el sa speriat cind ma văzut si a început sa fuga si tiriea si cateau după el, ea plângea de durere peurma sa oprit sa fuga iar eu m-am apropiat încet de ei ca săi îndrept Pt ca escrincea într-una, după 10 min ea ia dat drumul si indata ce el și-a extras penisul din ea in acelasi moment ia curs mult singe din vagin ba chiar o grămada de singe ma murdarit si pe mine.

intrebarea mea este, de cea ia curs așa mult singe?

pt ca cand am montat-o cu câinele de aceeași rasa, eram si eu prezenta si era si instructorul si sau încleștat si peurma ea ia dat drumul si nu a curs nici o picătura de singe din ea. 

Poatea ea oare sa fie gestanta de la ambii mascului? Poate sa aibă copii jumătate beagle jumătate maidanez si tot odată sa fie si beagle curați?

Oras
Chisinau
0
0

Buna seara

Sangerarea este posibil sa fie de la uter unde este posibil sa se produs rupturi la acest nivel si de aceea ar trebui sa mergeti la un cabinet veterinar pentru o ecografie.Legat de pui pot iesii si beagle si metisi.

O seara buna

0
0

Mulțumesc foarte mult de raspun…

Am fost cu ea la Veterinar si mi-a zis ca totul e OK.

Sinca mi-a zis ca sa împerechez cateaua cu acleasi câine de rasa inca de doua sau trei ori pentru a fi siguri ca se va primi mai mulți beagle de cit beagle si amestecătură.

Dv ce îmi propuneți?

faza e ca stăpânul mascului mi-a zis ca doua împerecheri este de-ajuns. Dar el nu e la curent de toate cele întâmplate… El vrea puiuț dar nu banii si de aia nu i-am zis nimic. Deci mie cam in grija săi zic deoarece poate sa ia banii dar nu pui. 

Dv cu ce ma sfătuiți? 

Cum sa procedez? 

Nu am experiența in asta deloc?

Chisinau
0
0

Eu zic sa lasati treburile asa deoarece nici catelusa nu va mai sta la monta din cauza durerilor si vedeti cand o sa fete ce o sa iasa.

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras