0
0

Buna ziua,Am o catelusa metis, de talie mica, de aproximativ 9 ani varsta. Cam de un an de zile a aparut o problema in sensul ca desii este scoasa regulat afara(eu locuind la bloc), la anumite intervale urineaza in casa, mai ales inainte de a iesii afara cu ea, ceea ce nu facea inainte. Precizez faptul ca nu este castrata, ci doar i s-au administrat la intervale regulate injectii de stopare a caldurilor. Ceea ce am mai observat este faptul ca atunci cand este scoasa afara, are incercari uneori nereusite de a urina, in general fara rezultat, dar totusi urineaza si cand este scoasa afara. Va rog mult sa imi da-ti si mie un sfat in ceea ce priveste o abordare a acestei probleme de incontinenta, este foarte jenant si frustrant faptul ca un caine educat atatia ani, are aceste probleme acum la batranete.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,

O zi frumoasa in continuare

Oras
Şimleu Silvaniei
0
0

Buna ziua

Sugestia mea este sa ii faceti analize de urina si o ecografie abdominala.Este posibli sa fie vorba de o infectie urinara sau o acumulare de pietre in vezica urinara.

O zi buna

0
0

ultumesc mult de raspuns d-l dr.Cred ca este vorba totusi de o litiaza renala, mai ales ca o vad ca se chinuie sa urineze cand este afara. Care ar fi tratamentul de urmat in cazul acesta? Exista medicamente specifica, regim alimentar? Promit sa ma achit de consultatie cu proxima ocazie!

Simleu Silvaniei
0
0

Buna seara

Se poate administra antibiotic si antispastice

O seara buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras