0
0

Buna ziua,

Pisica mea nu mai mananca de sambata seara. Duminica am dus-o la urgenta, a fost pusa in perfuzii, luni i s-au facut analize de sange, eco si analiza de pancreas, toate au iesit bune. A primit un stimulent pentru pofta de mancare, luni seara a inceput sa manance dintr-o conserva de Recovery Royal Canin, marti am dus-o din nou la medic, a primit din nou o injectie, a mancat pana miercuri foarte putin, de joi dimineata nu a mai mancat din nou nimic. Joi, din nou in perfuzii, din nou stimulant pentru pofta de mancare, un antiinflamator, problema este ca nu se stie ce are si pisica nu mananca nimic in continuare. Puteti sa ma ajutati cu un sfat, va rog?

Multumesc anticipat.

0
0

Buna ziua

Ce varsta are pisicuta?Daca puteti sa mi trimiteti copie scanata cu analizele pe mail sau pe site m ar ajuata sa vad daca pot sa va mai sugerez ceva.

O zi buna

0
0

Pisica are aproape 11 ani si nu iese din casa niciodata. Am fost astazi sa vedem un alt medic veterinar, in speranta obtinerii unui diagnostic si, din pacate, am inteles ca ar putea fi pancreatita (desi testul a fost negativ) sau o peritonita infectioasa uscata. Exista vreun test care sa confirme cu siguranta diagnosticul de peritonita?

Toate analizele au fost in limite normale, exceptand limfocitele scazute (0,27), si eozinofilele crescute (1,28), de asemenea timpii de cogulare sunt ridicati.

Orice idee e binevenita. Multumesc anticipat.

 

0
0

Buna ziua

Faceti teste de Felv ,Fiv,Fip

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras