0
0

Bună ziua, domnule/doamnă doctor!

   Am grijă de pisicile de lângă bloc. Este vorba aici despre un motănel necastrat de 1 an și 9 luni de talie medie care după ce a slăbit, a pierdut și masa musculară astfel încât acum din motanul cu corpul plin și frumos, este efectiv o dungă subțire și ascuțită iar căpșorul este un triunghi. Slăbirea a început aproximativ de la începutul lunii mai.

   Pofta de mâncare s-a redus considerabil dar nu total, privirea e oarecum tristă, e puțin apatic, era sperios dar acum a devenit fricos chiar. Poate e important de precizat că nici după femelele care mai sunt încă nestreilizate și intră în călduri nu prea se mai duce.

   Am început să-i dau RX Immuno Support capsule, 1/zi și văd că nu are efect (la fratele lui care a slăbit și el, are). Ii administrez de pe data de 17 iunie. Pe 02 iulie i-am dat prima pastilă de Drontal gândind că poate avea și viermișori, m-am sfătuit la pet shop și fiindcă niciodată nu a luat nimic pentru așa ceva, i-am dat însă nu a luat decât jumătate, cealaltă nu a mai fost chip să o ia și a refuzat și mâncarea două zile din cauza bucății de pastilă, până am renunțat să i-o mai dau. 

   Mama lui a avut anemie cronică anul trecut, am avut-o internată 4 zile la Center of Hope și au tratat-o cu perfuzii. Simptomele erau identice doar că ea refuza hrana total. 

   Întrebarea mea este dacă ar fi indicat să-i dau Hemovet și dacă da, cât timp. Iar dacă nu ar avea anemie și-i dau Hemovet, îi dăunează?

   Precizez că este foarte dificil de prins cu cușca-capcană.

   Vă mulțumesc pentru timpul și amabilitatea dumneavoastră!

 

Cu prețuire, Elena Jianu București

05 iulie 2022

Oras
București
0 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras