0
0

Buna, acum 2 saptamani am achizitionat un catel Yorkshire Terrier.Aparent in carnetul de sanatate si pasaport avea 3 vaccinuri…deparazitari si vaccinul antirabic facut.In carnetul de sanatate si pasaport data nasterii catelului era modificata,retusata sa para mai mare,aprox 4 luni.El avea doar 2 luni jumate zic eu.La 4 zile dupa ce sa instalat in locuinta noastra dadea semne de Parvoviroza.L-am internat intr-o clinica din Germania pentru ca aici locuim si i sa administrat 2 zile tratamente si perfuzii costurile fiind enorme,dar nu asta conta.Vroiam doar ca el sa traiasca.Dupa 2 zile a murit in clinica….nu a putut face fata bolii.
Am dorii sa achizitionam din nou un Yorksire Terrier dar am inteles ca acest virus poate rezista in locuinta pana la 7 ani.Am dezinfectat cu clor totul.
Rugamintea mea este….imi puteti spune va rog care este schema de imunizare pentru al doilea catel…sa nu moara si el cand il aducem acasa…ma rog sa nu se infesteze din locuinta noastra ma refer.
La ce varsta exact putem lua puiul de la vanzator si cate vaccine si rapeluri si care ar fi acestea ca puiul sa fie complet imunizat si sa nu pateasca nimic,sa il putem scoate si la plimbare prin iarba.
Va multumesc frumos si daca este nevoie va pot platii unnonorariu pentru aceste informatii.
Cu stima Bohar Valentin.

Oras
Caransebes
0
0

Buna seara

Recomandarea mea este sa il luati de la un crescator cu schema de vaccinare completa adica primele 3 vaccinuri(parvoviroza si 2 vaccinuri polivalente) si deabia dupa aceea dus acasa la dumneavoastra.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras