Rezolvat
0
0

Bina ziua! In urma cu cateva saptamani a aparut in zona o catea adulta, mai batrana, cu blana rara, extrem de slaba, i se vedeau toate oasele si foarte infometata. Apoi a disparut si a reaparut joi, in aceeasi stare , dar cu ceva mai multa blanita pe ea.Am luat-o in curte, a mancat hrana uscata si am spalat-o cu scabatox si i-am dat biheldon. Ziua urmatoare nu a vrut sa manance, avea diaree galbena si ii aparusera si niste basicute pline cu puroi care se spargeau la o atingere usoara.Am spalat-o iar, ca mi s-a spus ca scabatox-ul e prea puternic, i-am dat pastile pt diaree, raie si pofta de mancare. Totul in zadar, nu s-a schimvat nimic. Duminica seara a facut diaree apoasa cu miros de sange si luni dimineata a murit. Cand am luat-o am crezut ca este doar infometata si ca va fi suficient sa o hranesc. Nimeni nu a vrut sa o ia in masina, sa o duc la veterinar. Eu am parvo in curte, dar ea facea diaree galbena din prima noapte, sper ca nu din cauza virusului.

Sper ca ati avut rabdare sa cititi tot si va rog sa imi spuneti daca banuiti ca a avut ceva contagios si daca credeti ca putea fi vindecata. Eu am multi caini si o despartea doar un gard de sarma de ei. Nu pot pune poza dar va spun ca mai slaba de atat nu.putea fi, nu stiu cum se mai tinea pe picioare. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, pt linistea mea. Va multumesc!

Oras
Turnu Magurele
Cel mai bun raspuns
0
0

Buna ziua

Este posibil ca aceste manifestari sa fi fost produse si de ceeace a-ti folosit(scabatox) care este destul de toxic .Pe langa faptul ca avea diaree i-ati administrat si medicamente de raie care sunt la fel de toxice.

Parerea mea este ca nu a fost vorba de o boala infectioasa ci mai de graba o stare toxica.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras