0
0

Buna seara,

Am un motan in varsta de 7 ani, castrat, care a inceput sa slabeasca brusc de aproximativ o luna. L-am dus la veterinar, i-au fost facut analizele de sange, nu a reiesit nimic anormal la rezultate. A fost, deparazitat, i-am facut un tratament si cu vitamine, dar tot nu i-a revenit pofta de mancare. E receptiv la mirosuri si cere sa manance dar cand ii dam, ia o inghititura si renunta. De vreo 2 zile abia a inceput sa manance mai bine, dupa ce am incercat tot felul de conserve si pliculete, insa le elimina prin diaree si nu ia deloc in greutate.

Astazi, si cainele a avut simptome intestinale, cu diaree, indispozitie si moleseala. L-am dus si pe el la veterinar si dupa consult au spus ca se poate sa fi fost o colica abdominala. I-au facut niste analgezice pt 72h.

Ma puteti sfatui va rog in ce directie sa mai fac investigatii? Ma gandesc sa nu fie ceva transmisibil de la un animal la altul, gen bacterie, virus. Mentionez ca stau la curte si am in total 4 animale (2 caini si 2 pisici) si au obiceiul sa manance si sa bea unele de la altele. Celelalte 2 animale sunt ok.

Va multumesc anticipat!

Oras
Bucuresti
0
0

Buna seara

Recomandarea mea este in prima faza sa faceti examene coproparazitologice,iar la pisic teste Felv/Fiv si Fip.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras