0
0

Sunt confuza.. buna ziua :-/ 

Anul trecut a venit la noi in curte o pisica foarte draguta.. A ramas la noi iar anul acesta pe 6 martie a facut 3 pui minunati. Si acum intra partea in care nu stiu daca sa am remuscari pt ca am procedat gresit sau nu: acu doua saptamani am dat unul dintre pui; pisica nu a fost nedumerita. Dar dupa ce am dat al doilea pui, ea ramanand cu doar unul a incepu sa prezinte agitatie si discomfort… asta a fost acum 3 zile. 

Ieri am observat ca are mult lapte mai mult decat de obicei la cele trei glande active asa ca am palpat-o si doua erau cam tari. Asa ca am dus-o la veterinar, care mi-a confirmat faptul ca cica ar avea mastita. Adevarul e ca ieri nu a lasat puiul sa suga si parea ca o doare desi inafara de asta nu prezenta alte simptome de mastita.

Doctorul i-a facut o injectie care mi-a zis ca o sa-i opreasca lactatia si m-a rugat sa cumpar Fenilbutazona de la farmacie si sa o dau pe sani. Am dat-o ieri de 3 ori…..

Oare am dat puii prea repede? Oara are intr-adevar mastita? 

Azi inafara de cantecul cu care isi cauta inca puii, nu parea sa mai fie in discomfort si a lasat puiul sa suga…. dar nu l_am lasat mult pt ca asa mi-a zis si ieri doctorul veterinar. 

Oras
Cluj Napoca
0
0

Buna ziua

Este manifestarea normala care apare iar daca doctorul i a facut injectia hormonala cate sa ii opreasca lactatia in 48-72 de ore or sa se retraga mameloanele.La 2 luni nu au fost dati repede.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras