0
0

Bună seara!

Am un Rottweiler care a făcut artroză din cauza streptococilor din apa de băut. Mă interesează dacă se poate admninistra moldamin uman împotriva afecțiunii.

Mulțumesc!

Oras
Sighetu Marmației
0
0

Buna ziua

De unde a-ti tras concluzia ca de acolo are artroza?S-au facut analize de sange?,Radiografii?Daca da ce fel de strptococ are?S-a facut antibiograma?Dati-mi mai multe detalii si o sa va pot raspunde in detaliu.

O zi buna

0
0

Bună seara.

Analizele le-am făcut anul trecut și de-atunci nu a primit nimic, doar acid hialuronic cu glucozamină și condroitină. Are strepticoc dar nu mai știu de care. Nu mai țin legătura cu medicul respectiv. Îi sunt umflate și amigdalele.

I-am administrat deja Bicillin – 3 și reușește, după 24 ore de la administrare, să se ridice. Moldamin nu se mai fabrică. Am luat Bicillin din Ucraina, dar e de 600.000 UI. Se administrează la oameni din 6 în 6 zile. Există și Bicillin – 5 de 1.200.000 UI… dar… cred că e prea piternuc pentru el.

După castrare a luat proporții. Are aprox. 70 kg. Știu că și greutatea corporală este un factor care influrnțează boala oaselor la rottweileri. Ne chinuim să slăbească. Oricum, mă bucur că reușește să se ridice singur după Bicillin-3.

Sighetu Marmației
0
0

Buna ziua

Continuati cu el si administrati si un antiiflamator(carpodyl,onsior ,rimadyl sau ce gasiti in localitate) + suplimente de glucozamina si condroitina.

O zi buna

0
0

Vă mulțumesc frumos!

Sighetu Marmației
0
0

Recomand pe această cale, tuturor iubitorilor de animale și propietarilor de animale de companie, să aibă grijă ce apă li se dă să bea. Avem grijă să le dăm hrană bună dar uităm că în apă se pot ascunde adevărate dezastre pentru sănătatea lor. Dacă le dați apă de la robinet, trebuie neaparat fiartă și răcită înainte, însă dacă este apă dură, atunci din nou e o problemă… Cea mai bună apă pentru sănătatea lor este apa chioară, apă plată de izvor (nu minerală plată). Aici intervine… „Da… și câinii de pe stradă care beau din baltă…?!” Câinii de pe stradă au alt sistem imunitar. E imunitate dobândită. Și chiar așa… nu trăiesc așa de mult ca cei din casă.

Sighetu Marmației
5 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras