0
0

Buna seara. am o catelusa de 10 ani care se constipa in mod fecvent, desi am eliminat din dieta orice ar produce constipatia. cateva zile nu poate sa iasa afara si se chinuie foarte tare, reuseste dupa mult chin si suferinta cu ulei de parafina.

Poate fi constipatia din cauza glandelor perianale? AM observat-o ca se freaca cu fundul des de pamant si se linge excesiv in zona anusului. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Multumesc….

0
0

Buna ziua

Recomandarea mea este sa ii faceti o radiografie abdominala petru a vedea daca este fecalom si sa ii bagati un supozitor cu glicerina pana ajungeti la cabinet.Legat de alimentatie recomandarea mea este sa ii dati FibreResponse de la Royal canin.

O zi buna

0
0

am încercat sa i dau mancare de caini, dar mai tare se constipa, inclusiv fibre response, așa ca de 2 ani de când a început cu constipatia ii dau doar supe, fără mancare uscata.Iese afara cate puțin, nu elimina tot. este posibil sa evite sa iasa afara din cauza frigului și așa sa se constipe?in cele din urma, iese, însă cu mult chin și ulei de parafina. 

0
0

Buna seara

Daca altfel nu merge ,ramane singura varianta cu ulei dar puteti sa ii adninistrati si iaurt,chefir care au multe probiotice.

O seara buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras