0
0

Buna ziua,

M-am mutat de curand pe o strada plina de pisici fara stapan. Le-am propus vecinilor care le dau de mancare sa le castram. Au zis ca e prea scump si ca nu chinuie animalele, se ocupa cineva si „duce” puiii, mi se pare inuman. Pe mine nu ma cunosc si nu stau sa pun mana pe ele.

Exista , macar ca solutie temporara posibilitatea sa le pun ceva cu efect anticonceptional in mancare? Ele mananca toate, vreo 10, din acelasi loc de pe trotuar, nu stiu daca ar avea efect, nestiind cat a mancat fiecare.  Ar fi acelasi tratament si pentru motani si pentru pisici?

 

Multumesc!

0
0

Buna ziua

Din pacate nu exista si ar fi fiarte greu sa le administrati la un loc deoarece una poate prinde mai multe doze si se poate intoxica.Exista doar varianta injectabila cu efect preventiv si eficient.

O zi buna

0
0

Daca imi permiteti, d-na Laura, sfatul meu este sa va interesati daca se organizeaza in localitatea in care locuiti, campanii de sterilizare gratuite. Eu am sterilizat zeci de caini si pisici la o astfel de campanie, si ai mei si ai strazii, si sunt perfect sanatosi, fara nicio schimbare negativa de comportament.

Apoi ar trebui sa le explicati vecinilor ca pisicile nu vor fi chinuite nicio clipa, nu simt nimic in timpul operatiei si apoi isi revin rapid (trebuie supravegheate doar pana ziua urmatoare).Oare la puii care mor in agonie sau la pisicile speriate si stresate ca le dispar mereu puii nu se gandesc?

  Daca refuza sa va ajute sa le prindeti, puteti sa incepeti sa le hraniti si cu siguranta vor sta si la dvs. Daca doriti sa imi spuneti de unde sunteti, ma pot interesa si va trimit e-mail. Va rog, nu renuntati la idee, puteti salva sute de suflete! O zi buna!

PS: Va rog, daca puteti, sa directionati acest mesaj catre mailul d-nei Laura. Va multumesc!

2 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras