0
0

Stimate d-le  doctor ,

 

 

 

Va rog sa-mi spuneti  parerea d-voastra in legatura cu urmatoarele   aspecte :

 

1. Care sunt limitele valorilor  corecte ( limitele de max si min normale)  la urmatoarele analize pentru o pisica domestica , pur romaneasca , de apartament : GLU , CREA ,TBIL , AMYL , BUN ,CREA , ALT ,AST , ALKP , GGT ,TP.

 

2. Daca se poate folosi solutia de 10% lidocaina ( folosita in  stomatologie ) , pentru calmarea pruritului pe 4 zone ( burtica si pulpite labute pe interior ) , aplicand cate 3 pufuri pe fiecare zona , deci in total 12 pufuri odata pe zi ( 48 mg lidocaina , un puf eliberand 4 mg lidocaina , conform prospectului ).

 

Prospectul este neclar si incomplet , precizand ca pentru dermatologie se pot aplica max 3 pufuri ( inteleg ca pentru o singura zona ), dar cate pufuri / kg corp sau daca sunt mai multe zone , NU specifica . Asa am dedus eu cele 12 pufuri pentru cele 4 zone la pisica mea de 5 kg.

Totodata , in unele lucrari ( curs FMV Iasi ) , se spune ca se poate folosi extern si local lidocaina pentru calmarea pruritului la pisici , in dermatita atopica . dar in ce cantitate sau durata , nu spune nimeni .

 

Restul explicatiilor le aveti prezentate in postarea anterioara din 3 oct , la care nu am primit raspuns .

 

Multumesc pentru un prim raspuns . Daca aveti timp , puteti folosi adresa mea de mail :  bnc_cielo@yahoo.com

Ma intereseaza mult raspunsurile ( eventual explicatii sau recomandari ) , la ambele intrebari prezentate in detaliu in postarea din 3 oct. 2017 ,  pe care va rog f. mult sa o cititi .

Cu deosebit respect , Costi , Ploiesti .

Oras
Ploiesti
0 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras