0
0

buna seara.am un motan rasa europeana de 14 ani. imediat ce i am mutat domiciliul s a imbolnavit de 3 ori. acum e a,3a,oara in decurs de o luna . l au consultat 2 medici si au zis ca are faringita. ultimul medic care a fost i a facut antibiotic( nu stiu cum se numeste) injectabil, s a simtit bine o saptamana si i a revenit raceala la gat. a fost aseara iar medicul si i a facut injectabil, dar a plecat azi din localitate si mi a zis sa ii dau ronaxan. i am dat acum o.ora si l a vomitat.. are sanse sa izi mai faca efectul? era dizolvat deja,a vomat lichid verde. 

in casa mai traieste un pui de pisica aparent sanatoasa, nevaccinata.  de la ce poate recidiva boala? poate fi purtator pisoiul mic?,a,fost adus de,afara, dar sta numai in casa de vreo 3 luni.

nu a avut probleme de,sanatate pana acum o luna de nici.un fel.

 

multumesc, o seara frumoasa!

sunt disperata.. vreau sq il salvez chiar daca e batran si sa ii prelungesc viata. 

Oras
iasi
0
0

Buna seara

Recomandarea mea este sa ii faceti analize de sange pentru a avea un diagnostic corect si chiar o ecografie.Poate la fel de bine sa apara,specific la pisica,stresul schimbari domiciliului manifestata prin afectarea ficatului cu depunerea de grasime pe acesta si in cazul acesta se recomanda administratea unui produs pe baza de acid ursodilic(Ursofalk uman).

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras