0
0

Buna ziua domnule doctor,

Imi cer scuze sa va deranjez intr-o zi de sambata dar nu stim ce sa ne facem cu motanelul nostru ca ni se rupe inima sa il vedem asa.

Este un Chartreux in varsta de 3 ani. Locuim in acelasi apartament de 1 an, dar ieri si astazi inclusiv in una din camere sta pur si simplu extraordinar de speriat, tresare din orice mic zgomot, miroase orice si paseste cu teroare de parca nu ar mai fi vazut niciodata acea camera. Face cate un pas pe minut de ce frica ii este fara nici un motiv pur si simplu deodata. Azi noapte chiar si in alta camera s-a comportat un pic altfel, de obicei statea si dormea cu noi intre perne dar acum a stat treaz aproape toata noaptea holbandu-se la diverse obiecte precum papucii. Daca ar fi o persoane se comporta efectiv de parca a inebunit.. 

 

As dori sa stiu daca aveti vreo idee despre ce am putea face, mentionez ca nu am schimbat nimic in acea camera, nu am parfumat nu am schimbat lenjerii,mobilier, absolut nimic si ca mai avem inca o pisica ce continua sa se comporte normal.

Ca probleme de sanatate recente, a luat niste puricei si s-a scarpinat pana si-a facut cateva rani sub barbita si o iritatie acum cam o luna destul de urata de la zgardita antipurici ce acum s-a vindecat.

 

Va multumesc anticipat, sa aveti o zi frumoasa.

Oras
Galati
0
0

Buna ziua

Am raspuns mai jos ce solutie sa folositi

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras