0
0

Buna ziua domnule doctor,

As vrea sa va cer o parere despre motanul meu in varsta de 3 ani. Locuim in acelasi apartament de 1 an, dar ieri si astazi inclusiv in una din camere sta pur si simplu extraordinar de speriat, tresare din orice mic zgomot, miroase orice si paseste cu teroare de parca nu ar mai fi vazut niciodata acea camera. Face cate un pas pe minut de ce frica ii este fara nici un motiv pur si simplu deodata. Azi noapte chiar si in alta camera s-a comportat un pic altfel, de obicei statea si dormea cu noi intre perne dar acum a stat treaz aproape toata noaptea holbandu-se la diverse obiecte precum papucii. Daca ar fi o persoane se comporta efectiv de parca a inebunit.. 

As dori sa stiu daca aveti vreo idee despre ce am putea face, mentionez ca nu am schimbat nimic in acea camera, nu am parfumat nu am schimbat lenjerii,mobilier, absolut nimic.

Va multumesc anticipat, sa aveti o zi frumoasa.

Oras
Galati
0
0

Buna ziua

Greu de spus de la ce a aparut acest comportament dar puteti incerca produsul Feliway cu care sa dati in casa prin mai multe locuri si care este pe baza de hormoni si ar trebui sa o linisteasca.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras