0
0

Buna ziua! Dl doctor, catelusa noastra de metis in varsta de 9 anisori, de 1 an de zile are o umflatura pe toata partea stângă a capului, din primavara aceasta umflatura a crescut drastic iar de cateva zile ochisorul a inceput sa ii iasa din orbita. Concluzia examenului tomograf este urm.: Cavitary mass affecting the left temporals muscle ddx abscess, harmayoma, neoplasia.Biopsia nu am efectuat-o, de doua zile mergem la ozonoterapie si mi s-a recomandat hrana vegetala ca sa stimulam imunitatea deoarece, valorile retic si wbc nu sunt normale, prima este crescuta la maxim iar a doua este scazuta la maxim.

Spuneti-mi va rog, daca intervenim chirurgical la ce riscuri ne expunem, ii este viata pusa in pericol dupa operație daca formatiunea asta solida care seamana a tumoare este canceroasa. Putem opri recidivarea prin ozonoterapie? 

Toate cele bune!

Oras
Navodari
0
0

Buna ziua

Din pacate rezultatul CT ului nu este unul bun si nu cred ca in momentul acesta se poate opera deoarece formatiunea este aderenta la musculatura.Este o solutie destul de buna utilizarea ozonoterapiei alaturi de ceea ce va idicat medicul curant.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras