0
0

Buna ziua ! Am un caine husky siberian in varsta de 2 ani si de la jumatatea primaverii 2017 a inceput sa faca crize de spasmofilie. Se manifesta o data pe luna , dar in august s-a intamplat deja de doua ori. Crizele il apuca numai cand doarme in jurul pranzului . Urineaza si manifesta hipersalivatie. Spasmele nu dureaza mai mult de 2 minute,timp in care urla. Dupa aceea cam o jumatate de ora e agitat si vrea sa se joace si vrea atentie , da peste castroane, nu se uita pe unde merge. Medicii din judetul meu nu m-au putut ajuta. I-am dat calciu in ultimele luni , 10 zile din doua in doua luni. Aveti vreo idee sau vreun sfat? Multumesc !

Oras
Slatina
0
0

Buna ziua

Cum s-a pus diagnosticul de spasmofilie? Daca nu s-au facut analize nu cred ca acesta este diagnosticul.Din punctul meu de vedere cred ca este vorba de epilepsie.Uitati va la cateva filmulete pe internet si vedeti daca seamana cu manifestarile catelului dumneavoastra si in functie de asta mers la un cabinet veterinar pentru tratament.

O zi buna

0
0

Nu s-a pus diagnosticul. Asa am crezut ca trebuie sa descriu ce se intampla. Il gasesc inclestat pe jos si tremura foarte tare timp de 2 -3 minute. Apoi isi revine si ii curg bale ,dar e buimac. Am citit pe internet despre epilepsie si am vazut clipuri , dar nu seamana deloc. Cainele meu nu e agresiv si nu musca. Doar sta intins intepenit  si tremura…Nu face spume la gura, ci doar ii curg bale excesiv. Are ochii deschisi si pare a fi semiconstient. Doctorii de aici mi-au spus ca l-a muscat ceva, dar nu are niciun sens..face din ce in ce mai des . 

Slatina
0
0

Buna ziua

Raman la parerea ca este epilepsie si as vrea daca vreti sa ii administrati Fenobarbital cateva zile si vazut daca se potoleste.

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras