0
0

Buna ziua!

Am o catelusa canis in varsta de 13 ani. In urma cu o luna a fost diagnosticata cu insuficienta renala cronica, dupa ce am observat ca bea apa mai multa si urina mai des, inclusiv accidente nocturne, iar catelusa era usor apatica. La analize, a reiesit creatinina crescuta – 1,9 si BUN 32. Am urmat tratament cu IRC vet zilnic de atunci, i-am dat ulei de peste si am mentinut alimentatia ACANA Senior pe care i-o dam de la varsta de 7 ani. Catelusa se simte mult mai bine, este vioaie, mananca normal si nu mai bea atat de multa apa, nici nu mai urineaza atat de des. In urma unui control facut acum 2 zile, am descoperit cresterea creatininei la valoarea de 2.3 si a BUN pana la 38. Ne-a fost recomandata suplimentarea tratamentului cu RENALVET. La niciunul dintre cele 2 controale nu a fost efectuat un sumar de urina sau un sediment la cabinetul veterinar pentru ca nu dispuneau de echipamentul necesar, pe acestea le-am facut eu la un laborator uman. Ultimul sumar de urina facut ieri a aratat o densitate de 1015 (la primul valoarea a fost 1010), leucocite negativ, nitriti negativ, iar in sediment relativ frecvente leucocite si relativ frecvente celule rotunde. Ma tem de o posibila infectie, nu am efectuat si urocultura.

Credeti ca sunt suficiente analizele facute, sau as avea nevoie si de altele mai amanuntite? Ar putea fi o infectie? Ce parere aveti dvs. despre acest caz? 

Va multumesc mult!

Oras
Galati
0
0

Buna ziua

Nu cred ca este vorba de nici o infectie,dar ar trebui sa ii faceti si o hemoleucograma si glicemia.As mai sugera sa ii administrati mancare speciala Renala.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras