0
0

Buna ziua.Am cumparat un pui de labrador.Are doua luni.Problema este ca plange foarte rau. Daca plec de langa el imediat incepe sa planga sau sa vina dupa mine.Eu nu sunt acasa toata ziua.Petrec cu el de dimineata 2-3 ore,ma joc cu el,il plimb,il hranesc,etc.Pentru moment pana mai creste m-am gandit sa il las in hol sa stea cat lipsesc,avand apa,hrana,culcus,jucarii.Imediat ce inchid usa incepe sa urle si sa planga.La fel face si pe timpul noptii.Dar nu l-am luat sa doarma in dormitor pt ca m-am gandit catrebuie sa se obisnuiasca sa stea singur.

Totusi sunt ingrijorata.Ar putea pati ceva de la atata plans?Cand urla se aude de parca ar vrea sa vomite.Cand oboseste de plans se culca.Sau imediat daca merg la el ii trece.

Ce ma sfatuiti sa fac in privinta lui?Gresesc ca il las sa stea singur? Insa el chiar daca sunt acasa daca am treaba prin casa sau curte plange si se opreste doar daca stau langa el.Ce as putea face pentru ca el sa se obisnuiasca mai repede?

Va multumesc.

Oras
Ploiesti
0
0

Buna ziua

O sa se obisnuiasca usor usor cand o sa realizeze ca locul lui este pe hol,dar mai dureaza si ca sa doarma mai bine ar fi bine inainte de culcare sa il obositi ,sa va jucati mai mult cu el,sa il alergati.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras