0
0

Buna seara . Catelul meu cred ca are o tumora ,nu imi dau seama exact ce este pt ca nu sunt specialist . Ideea e ca i a aparut de mai mult timp 1 an,doi si era ca marime cam cat un dop de pet ,insa i se retrasese. De ceva timp incoace mai exact de o luna,observ ca in fiecare saptamana creste acel nodul si se apropie de marimea unei mingi de ping-pong. Avanseaza foarte repede si ma sperie acest gand …

Mentionez ca are 10 ani catelul meu ,el este vesel ,are pofta de mancare ,mereu cu chef de joaca ,insa ma sperie faptul ca Avaseaza repede nenorocirea aia . Ce ma sfatuiti sa fac ? O prima consultatie si apoi sa stabilim un tratament sau o operatie ? Mai are rost sa incerc? Sa nu fie riscant la varsta lui,dar el e inca in putere din ce v-am spus.

Sunt dispusa sa fac orice sa il salvez ! Va astept raspunsul cu mare nerabdare si disperare chiar ! Va multumesc anticipat ! 

Oras
Rosiori de Vede
0
0

Buna seara

Nu trebuie sa va impacientati deoarece medicina a avansat destul de mult iar o anestezie la varsta lui nu mai reprezinta o problema.Trebuie vazut si stabilit protocolul pentru o eventuala interventie chirurgicala.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras