0
0

buna seara,

am o pisica de aproximativ un an. In urma cu cateva saptamani a fost gestanta dar a pierdut sarcina, nu stiu cum, doar a aparut fara burta. Apoi, dupa aprox 2 sapt a inceput sa tuseasca si sa haraie f urat, nu mai manca nu mai bea apa. i s-a facut 5 zile antibiotic, parea ca isi revine dar dupa 3 zile de la intreruperea tratamentului a aparut iarasi tusea si haraiala. Am chemat tehnicianul veterinar si i a facut o injectie, mi-a spus ca este tatraciclina uleioasa. I n urma acestei injectii pisicuta mea pur si simplu a urlat de durere, se contorsiona apoi s-a intins, parca fara nicio vlaga si nu s-a mai ridicat de jos. Urmatoarea zi a inceput sa i se contracte toti muschii, prezinta o hipersensibiliate, cum pun mana pe ea miorlaie, nu mai mananca , nu mai bea apa,este letargica si i-a aparut sub barbie ca o tumoara de duritate medie, dureroasa la atingere. Ce ma sfatuiti sa fac?

Oras
calarasi
0
0

Buna ziua

Recomandarea mea este sa mergeti la un cabinet veterinar pentru o ecografie abdominala sa nu cumva sa fii ramas ceva in uter si o radiografie pulmonara pentru un diagnostic legat de acea tuse.

O zi buna

0
0

din pacate nu-mi permit sa o duc la medic. Face in continuare tratament , de azi a inceput sa manance dar nu bea apa deloc, este tot apatica si fara vlaga si a inceput sa slabeasca iar presupusa tumora de sub barbie i-a disparut. Nu-mi ramane decat sa ma rog si sa sper ca se va face bine. Imi puteti spune ce sa ii dau pentru constipatie? Cred ca nu a avut scaun de 3-4 zile: stau la casa, nevoile si le face afara, de aceea nu stiu exact de cand nu a mai avut scaun. multumesc pt raspuns.

0
0

Buna ziua

Puteti sa ii administrati un supozitor cu glicerina de copii pentru constipatie.

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras