0
0

Buna ziua. Am o cățelușa Husky in vârsta de un an și de aproximativ o lună-doua, aceasta a început sa tușească. Tușește de fiecare data după ce bea apa, urmând un reflex de vomă. (Am un video pe care as putea sa vi-l trimit). Uneori scuipa un lichid vâscos de culoare albă, alteori nu. Există cazuri in care tușește pur și simplu, fara sa fii băut sau sa fii mâncat. Am fost la medicul veterinar, i-a făcut analize de sânge(va atasez aici rezultatul- eusinofilele sunt crescute, zice domnul doctor), însă dânsul nu prea știe ce e de făcut, deci nu am încredere. A spus doar ca s-a putea sa fie alergică la ceva. Problema este ca noi locuim in Germania și abia peste o luna mergem in România, unde cățelușa poate fi investigata corect. Sunt îngrijorată. Ati putea sa îmi spuneti, va rog, ce ar putea sa cauzeze aceaste tuse si cât este de grav? 

 

P.s.: In urma cu catva timp, cățelușa avea episoade in care inspira ca in cazul astmului, însă doar vreo 3-5 secunde. In ultimul timp nu am mai observat sa se întâmple asta. 

Va multumesc și aștept răspunsul dumneavoastră! 

Oras
Bucuresti
0
0

Buna ziua

Recomandarea mea este tinand cont ca sunt eozinofilele crescute sa ii faceti un test de Dirofilaria deoarece tusea ar putea fii de natura cardiaca.Daca acesta iese negativ atunci urmatorul pas este sa ii faceti radiografii la zona toracala pentru a vedea pulmonul si inima iar daca sunt modificari facut un EKG si o ecografie cardiaca.La fel de bine poate fi vorba de un astm bronsic declansat daca se fumeaza in casa sau aveti parfumuri de camera.

O zi buna

0
0

Vă mulțumesc pentru răspuns! Credeți că este târziu sa facem toate aceste analize peste o luna? Aici, este destul de costisitor și se pare ca niciodată nu primim un răspuns concret. 

P.s.: Este exclus sa aibă tusea aceasta din cauza ca face alergie la mâncare? Dr. veterinar de aici ne-a zis ca POATE face alergie la mâncare. (Pedigree boabe)

București
0
0

Buna ziua

Din punctul meu de vedere nu cred ca este din cauza mancarii.Nu stiu daca este tarziu sau nu sa asteptati inca o luna pentru ca nu stiu stadiul in care se afla catelul.

O zi buna

3 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras