0
0

Buna ziua,am un metis de ciobanesc labrador in varsta de 3 ani. Am avut probleme cu membrul posterior inca de la varsta de 4-5 luni, schiopata, dar de la suplimente pentru articulatii 1 an de zile a fost ok.Din decembrie a inceput iar schiopatatul si m-am hotarat sa ma duc la control, analizele de sange in regula, ficat, tot, insa biopsia a iesit cu diagnostic spre grav de sarcom sinovial si nu au vrut sa ii mai faca nimic. Am apelat la alta clinica la insistentele medicilor din orasul meu, pentru ca radiografia arata ca o necroza a capului femural, ci nu cancer osos.Am facut sambata interventia, este in regula, pune jumatate de labuta jos, dar nu face sprijin, insa doctorul a spus ca a intalnit un tesut moale din care a iesit foarte mult sange, aceasta fiind extirpata.Nu a trebuit sa foloseasca dalta, deoarece, citez pe domnul doctor, „a intrat ca in branza”.

Intrebarea mea este daca sunteti de parere ca biopsia facuta sa fi dat un rezultat gresit si nu in ultimul rand, o parere de a dvs.

Doctorul ortoped care l-a operat a spus ca nu a mai intalnit asa ceva si ca acest caz este de scris si daca iese cancer, clar nu este unul osos.

Am dat alternativa amputarii, insa nici nu se pune problema, deoarece a fost soldul afectat si asta ar insemna membrul si jumatate din bazin.

 

Multumesc!

Oras
Pitesti
0
0

Buna seara

Parerea mea este ca ar trebui asteptata biopsia si dupa discutat de procedurile care se fac mai departe.A ti putea incerca varianta CT care da diagnostic mai repede.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras