0
0

Buna dimineata,d-nul doctor

Am o fetita,o catelusa(de fapt am doua),in varsta de 3 anisori si ceva pe care am adoptat-o de pe strada,pe data de 15.04.2017,am fost cu ea la medicul veterinar,dupa ce am observat ca are o stare apatica,dupa analizele facute i-a gasit babesioza,urmeaza tratament cu Ronaxan cap 100 mg,3/zi timp de 21 de zile,ceea ce m-a ingrijoreaza cel mai tare este ca i-au mai iesit cateva analize foarte proaste,adica:

-Glu 101

– T-Cho -203

– Bun – 13

– T-Bil – 0.4

– GOT/AST – 25

– GPT/ALT – 38

– ALP – 133

– Amy – 2500

am copiat dupa analizele medicale,d-ra doctor mi-a specificat ca are probleme cu pancreasul si mi-a recomandat urmatoarea medicamentatie:

Lypex,dar fiind foarte scump am luat Enzivet…2/zi

Hepatiale forte,am luat Liv 52 1/zi

aceste modificari le-am facut impreuna cu dansa…si mi-a recomndat dieta 21 de zile cu Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog,bobite momentan,astazi astept c-da la conserve,inclusiv medicamentul Enzivet..

Intrebarea mea…este foarte grav? Ce mai pot face in plus sa o ajut? Dieta recomandata ,nu o slabeste avand in vedere ca eu pe langa o masa cu  bobite ( Extra Can Standard),le ofeream si o masa gatita pe zi(legume..morcovi,pastranac,ardei,telina,orez si carne de vita/pui

Mutltumesc frumos pentru raspuns

 

Oras
Bucuresti
0 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras