0
0

Buna dimineata,d-nul doctor

Am o fetita,o catelusa(de fapt am doua),in varsta de 3 anisori si ceva pe care am adoptat-o de pe strada,pe data de 15.04.2017,am fost cu ea la medicul veterinar,dupa ce am observat ca are o stare apatica,dupa analizele facute i-a gasit babesioza,urmeaza tratament cu Ronaxan cap 100 mg,3/zi timp de 21 de zile,ceea ce m-a ingrijoreaza cel mai tare este ca i-au mai iesit cateva analize foarte proaste,adica:

-Glu 101

– T-Cho -203

– Bun – 13

– T-Bil – 0.4

– GOT/AST – 25

– GPT/ALT – 38

– ALP – 133

– Amy – 2500

am copiat dupa analizele medicale,d-ra doctor mi-a specificat ca are probleme cu pancreasul si mi-a recomandat urmatoarea medicamentatie:

Lypex,dar fiind foarte scump am luat Enzivet…2/zi

Hepatiale forte,am luat Liv 52 1/zi

aceste modificari le-am facut impreuna cu dansa…si mi-a recomndat dieta 21 de zile cu Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog,bobite momentan,astazi astept c-da la conserve,inclusiv medicamentul Enzivet..

Intrebarea mea…este foarte grav? Ce mai pot face in plus sa o ajut? Dieta recomandata ,nu o slabeste avand in vedere ca eu pe langa o masa cu  bobite ( Extra Can Standard),le ofeream si o masa gatita pe zi(legume..morcovi,pastranac,ardei,telina,orez si carne de vita/pui

Mutltumesc frumos pentru raspuns

 

Oras
Bucuresti
0
0

Buna seara

Este ok ,dar nu stiu daca este in regula cu mancarea low fat,puteti sa ii dati ficat sau muschi de vita facut pe gratar facut mai in sange pentru ai creste hemoglobina.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras