0
0

Sa traiti !

Acum 3 zile am tuns ciobanescul caucazian si am observat ca sfarcurile de pe abdomen de langa penis (atat cel de pe stanga cat si de pe dreapta) arata ciudat . Aici sunt doua poze : http://prntscr.com/eo99j7 si http://prntscr.com/eo99mw .

Asa cum se vede , sunt culoare neagra si o coaja galbena crapata de jur imprejur. Initial am crezut ca este o capusa moarta care a ramas de anul trecut infipta in piele insa cand am verificat si celalalt sfarc am constatat ca arata la fel. Sfarcurile de sus de la piept sunt normale, curate si roz. Daca il ating – pentru ca am vrut sa ma asigur daca este capusa sau nu-  cainele reactioneaza si se scarpina in ureche sau se linge pe testicule. Ideea este ca e sensibila acea zona . Credeti ca e un soi de ciuperca ceva ?

Multumesc

Oras
Craiova
0
0

Buna seara

Legat de mameloane nu cred ca este o problema,cred ca ar trebui dat cu un unguent local cicatrizant si rehidratant,legat de urechi este posibil sa fie vorba de o otita iar la testicule poate fii vorba de eczema testiculara si in cazul acesta ar trebui mers la un cabinet veterinar.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras