0
0

Buna ziua!

Catelul meu, rasa teckel, a fost diagnosticat in primavara cu insuficienta cardiaca atunci cand am fost cu el la medic in urma unei probleme la coloana.

A urmat tratamentul pentru coloana iar pentru inima i s-a dat digoxin.

Si inainte de a fi descoperita problema la inima, si dupa, se comporta ca de obicei: era vesel, nu obosea, nu tusea, alerga.

Problema la inima am observat-o si s-a facut simtita pritr-o tuse usoara doar cand a avut problema la coloana. Avea dureri la coloana cred,nu prea putea sa stea in picioare,si efortul de a sta il facea sa tuseasca putin. Atunci i-am spus medicului sa-l asculte si la inima, la o zi, doua dupa ce incepuse tratamentul pentru coloana.

Dupa ce s-a vindecat la coloana, nici la inima nu am mai observat nimic.

Saptamana trecuta, joi, a facut insuficienta renala (creatinina: 3,24 ; uree:206)

In urma tratamentului se simte bine: nu vomita, bea apa, urineaza, mananca(nu prea mult).

Problemele cu inima au reinceput cu aceasta insuficienta renala, in sensul ca a inceput sa aiba niste crize: dupa ce urineaza, sau daca sta mai mult in picioare, tuseste putin si usor apoi i se incordeaza gatul, i se inclesteaza gura, uneori urla. Il ajut sa depaseasca criza, apoi isi revine.

Crizele la inima au inceput de vineri si se repeta tot mai des daca sta in picioare sau urineaza.

Pentru inima ia urmatorul tratament acum: digoxin, aspacardin, furosemid, geriati-vet, vetaminex. Mai ia si gluconat de calciu. Nu i s-au facut investigatii amanuntite la inima pentru ca nici el nu rezista, ar face imediat o criza, este un caine dificil, se zbate.

Pare ca nu are niciun efect tratamentul. Continua sa aiba crize, nu se mai tine bine pe picioare.

Va rog, ce sfat imi puteti da?

Oras
Pitesti
0
0

Buna ziua

Parerea este ca ar trebui facut un test snap 4DX pentru a vedea daca nu cumva aveti de a face cu Dirofilarioza si atunci s ar explica tusea.Daca acesta iese negativ atunci recomandarea mea este sa ii faceti radiografii pulmonare si un EKG si chiar radiografii la coloana care pot da manifestari nervoase

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras