0
0

Buna seara,

Perusului meu i-au aparut la picior cateva bubite albe, am fost la medicul veterinar si mi-a dat endectocid pe care trebuie sa-l aplic la ceafa o data pe saptamana, timp de 4 saptamani. Momentan i-am pus doar o picatura. Ati putea va rog sa ma ajutati cu o parere legat de ce are? I-am mai aplicat si ulei de vitamina A si ulei de parafina direct pe bubite cu speranta ca se va vindeca mai repede. Este corect tratamentul? Atase o poza in care sper ca se vede bine ceea ce i-a aparut.

Va multumesc!

Oras
Bucuresti
0
0

Buna seara

Pare sa fie vorba de o stafilococie si in cazul acesta ar trebui administrat un atibiotic(Enrofloxacina 5% sau Linco-Spectin) cate 1 picatura pe cioc si una in apa de baut iar local puteti tampona cu betadina diluata.

O seara buna

0
0

Buna seara,

 

Va multumesc mult pentru raspuns. Vreau sa va spun ca acele bubite par a fi din ce in ce mai uscate si cred ca tratamentul are efect. 

As dori sa mai mentionez faptul ca perusul avea niste spasme (nu stiu cum sa le numesc altfel, pur si simplu dadea din picioare atunci cand incerca sa se odihneasca, cel putin atunci il puteam observa eu). Din pacate aceste spasme au revenit.  In aceasta seara am observat ca iar da din picioruse, in special din cel la care i-a aparut stafilococul, dar din cand in cand pare a tresari cu tot corpul. Sper sa puteti sa ma ajutati cu un raspuns!

Va multumesc mult!

O seara buna!

 

Bucuresti
2 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras