0
0

Buna ziua ! Am probleme mari cu catelul meu yorkshire -5 ani iar medicul veterinar la care merg este depasit de aceasta problema.Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Catelul a fost diagnosticat cu limfom in luna decembrie si i s a recomandat de catre oncolog o schema de citostatice pe care urmeaza sa o termine in 2 sapt .Problema de vreo 3 zile e alta si anume :plange (chitaie tare)intr una adica non stop cu pauze de cateva minute ,nu se poate odihni nici el si nimeni din casa.Am facut ecografie (totul a parut ok)si radiografie (unde apare o mica discopatie)si am pus totul pe seama unei dureri de coloana doar ca nu il ajuta absolut nici un calmant <nu se opreste din plans decat cand il scoti afara sau cand se plimba prin casa ,cum se aseaza incepe sa planga .Am incercat la recom veterinarei Ricarfa,Novocalmin,Tramadol,Meloxicam,Diazepam,Fenobarbital,nimic nu l linisteste…Sunt disperata .Azi noapte ,sub patura si a ros labele din spate pur si simplu,are carne vie…Am banuit si o alergie si a facut o injectie cu antialergic si i am dat si loratadina in fiecare zi
Oare sa o fi luat o razna ?sa fie o prb psihica ?sau organismul sa nu mai suporte cura de citostatice si sa i fii declansat o alergie care nu cedeaza in 3 zile de antialergic , parca plange din ce in ce mai rau .
Ajutor! multumesc

Oras
Bucuresti
0
0

Buna ziua

Este mascul sau femela? (Poate sa fie o cauza si perioada de calduri) ,poate fi ceva dureros si atunci ar trebui asociat cu un analgezic.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras