0
0

Buna ziua, am o catea maidanez (corcitura de labrador probabil) a fatat 7 pui, acum sunt de o luna si doua saptamani. Unul dintre ei a murit, nu se tinea bine pe picioarele din fata si altul se pare ca ii urmeaza. Cateaua e la prima fatare si nu vrea sa-i alapteze, ii curge lapte din tate si nu merge la ei. Am incercat sa o tin cu forta dar a vrut sa muste. In situatia asta am hranit puii cu lapte de vaca amestecat cu paine, cu ou si cu orez fiert. Intrebarea este: ce trebuie facut de acum incolo atat cu pui cat si cu cateaua? Va multumesc!

0
0

Buna ziua

    Referitor la catelusa este probabil sa nu vrea sa ii mai alapteze din cauza durerilor provocate de supt(cu siguranta au dinti crescuti) si in acest caz puteti sa o lasati in pace si lactatia sa ii treaca de la sine sau puteti sa o duceti la un cabinet veterinar si sa i se administreze un medicament hormonal pentru incetarea lactatiei.

    Catelusii la varsta lor pot manca deja mancare speciala de catei(starter) fara sa va mai chinuiti cu lapte si alte produse din casa.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras