0
0

Buna seara! Am un catel teckel cu varsta de 13 ani. Miercuri dimineata cand s-a trezit am observat ca ceva nu este in regula, nu era activ ca de obicei. A mers un pic apoi s-a culcat. Mai tarziu l-am trezit, l-am pus pe jos si nu putea sa stea prea bine in picioare, statea incovoiat, nu avea forta in picioarele din fata. M-am gandit ca e ceva cu coloana, desi cu o zi inainte nu a facut niciun efort, era perfect sanatos. L-am dus la medic, a zis ca este o problema la coloana si timp de 3 zile i-a facut nospa, novocalmin, si un antiinflamator, toata injectabile. Seara mergea bine, nu ca inainte, dar oricum bine. Dimineata insa iar nu putea sa stea in picioare, iar picioarele din fata parca erau inerte. Dupa 3 zile nicio ameliorare.Vineri a3-a zi i s-au facut analize de sange si au iesit toate bune. Nu i s-a facut radiografie. Tot vineri am observat ca ii bate inima mai tare, si a tusit cand l-am pus jos. I-am spus medicului, i-a ascultat si a zis ca are si insuficienta cardiaca. Mentionez ca pana sa i se faca injectiile, pana sa apara problema cu coloana era un caine vioi, alerga, nu a tusit niciodata, nu obosea, nu isi arata varsta, nu am simtit ca ii bate inima cum ii bate acum.

Pentru urmatoarele 10 zile i s-a dat urmatorul tratament: 1 supozitor/zi novocalmin pt copii; 1 supozitor/zi paracetamol pt copii; metacam, neuromultivit; tanakan, digoxin. Astazi a mers un pic mai bine, se mai dezechilibra, seara a mers mai putin. De mancat mananca, bea apa, isi face nevoile atunci cand poate sa mearga.

Intrebarea mea este urmatoarea: Este posibil ca novocalminul sa-i provoace probleme la inima? Trebuie sa-i fac cat mai curand radiografie?

0 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras