0
0

Salutare!

 

Acum şase ani mi-au murit cei 2 peruşi. Erau băiat şi fată. De atunci mă tot bântuie întrebarea: de ce au murit?

 

Curios este faptul că au murit la o diferenţă de aprox. 20 de minute.

 

Nu am observat absolut nimic diferit la ei, niciodată. În ziua când au murit, stăteau amândoi pe geamul deschis (sigur, aveam plasă la geam), ca de obicei. Deodată, fata a căzut pur şi simplu jos. Eu nu eram de faţă, aşa că nu pot spune dacă a mai dat din aripi, încercând să-şi recapete echilibrul, fiindcă probabil a vrut să meargă pe marginea ferestrei şi s-a împiedicat sau ceva. Însă nu s-a mai ridicat singură de jos, aşa că mama a luat-o în mână, doar că ea nici nu a mai încercat să zboare.

 

Ne-am gândit că s-a lovit foarte grav în cădere, însă nu ne dădeam seama DE CE a căzut. Băiatul cade şi el după câteva minute… L-am pus în colivie, pe grătărel, însă nu se putea ţine pe picioare deloc. Încercam să îl aşez pe bară, însă îi simţeam picioarele moi şi nu mai avea putere, aşa că l-am aşezat pe o parte, culcat, sperând că îşi va reveni.

 

…Timp în care eu o ţineam pe fetiţă, care murea în palma mea. După cum am zis mai sus, băieţelul s-a mai chinuit în jur de 20 de min. Nu se zbătea, parcă doar încerca să îşi mişte picioarele, dar atât.

 

Menţionez că aveau tot ce le trebuia: mei simplu, baton cu mei cu fructe, le puneam vitamine în apa exact aşa cum ne recomandase medicul veterinat, nisip, calciu, le dădeam morcov, aveau jucării şi în fiecare dimineaţă li se făcea curat în colivie şi li se schimba apa. Iar mâncarea o cumpăram întotdeauna de la magazine pentru animale, nu luam miei de la tarabă sau mai ştiu eu de unde.

 

Sper că îmi veţi răspunde la întrebare. Aveam 12 ani şi încă îmi pare aşa de rău că au murit. 🙁

0
0

Buna seara

Parerea mea este ca a fost ceva toxic ,nimic altceva nu putea sa le produca asa repede si amandorora.

O seara buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras