0
0

Buna ziua. Acum 18 zile am fost zgariata cu coltii pe incheietura mainii, aprox 1 cm, de un catel mic, jucandu-ne…cateva luni cred ca avea, un maidanez din parc. Era jucaus, sarea pe labute probabil astepta ceva de mancare, era si cel mai grasun dintre toti (mai erau inca 3mici, mai timizi). Am facut vaccin antitetanos si mai multi medici mi-au spus ca e in regula, ca e ceva superficial, si nici unul din cei din jur nu pare ingrijorat. Insa eu tot acolo ma gandesc,poate e mai mult ceva psihologic la mine… Am fost sa vad catelul iar dupa 10 zile el traia. Insa nu l-am analizat, stiam ca e ok daca traieste. Astazi am mai trecut prin parc insa un om care lucra acolo mi-a spus ca au mai trecut oameni si au mai luat din ei acasa. Acel catel nu mai era acolo astazi, si nici alti 2 pe care i-am vazut tot in acea seara cu incidentul. Avand in vedere ca omul a vazut ca alti oameni i-au luat acasa, ma gandesc ca posibil sa-l fi luat si pe cel despre care imi fac griji. Exista posibilitatea ca acel catel sa fi avut rabie? 

0
0

Buna seara

Din punctul meu de vedere…NU,deoarece este destul de greu sa apara cazuri de rabie in oras si daca ar fi avut dumneavoastra ar fi trebuit sa aveti simptome deja(perioada de incubatie este pana la 14 zile).

O seara placuta

0
0

Catelul statea cu alti catei undeva langa o vana, in parc, in Buzias. Ca simptome simt gatul uscat, dureri de cap si de abdomen. Se includ si acestea??? Pe internet citisem ogramada… nici nu mai stiu care sa cred ca sunt simptomele reale. La spital mi s-a spus ca aceasta boala nu are simptome pana la momentul in care nu se mai poate face nimic! Si ca poate dura si 1an pana sa apara simptomele, depinde de gravitate… Acum, nemaivazand cainele, nu pot sta cu gandul la asta 1 an de zile…  Voi vorbi maine cu doamna doctor si ii voi transmite situatia.  Va multmesc pentru raspuns!

Asemenea, o seara frumoasa.

2 raspunsuri
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras