0
0

Buna seara!
Dau acest mesaj in speranţa că cineva ma poate ajuta.
În vara anului 2015 am gasit pe strada un motan destul de batranel cu membrul stang din fata amputat / mancat, cu rana purulentă..
Am luat motanul, l-am îngrijit si l-am adoptat.
In aceasta iarna pe data de 24 decembrie am mers cu el de urgenta la medicul veterinar pt ca nu mai putea sa se mişte de la bazin in jos.
Nu a fost diagnosticat si am fost sfatuita sa mai astept sa vad cum evoluează dar am inceput tratamen injectabil cu antibiotic.
Dupa primele 2 zile de tratament, a început sa colecteze puroi pe tot membrul stang din spate si s-a umflat atat de tare de la sold pana la pernuta ,incat dupa a 6-a zi de tratament a început sa plesnesca pielea si sa elimine un lichid amestecat cu puroi..
Si in ziua de azi este tot sub tratament cu antibiotice, puroiul este aproape eliminat in totalitate dar tesutul piciorului a început sa necrozeze.
Tot nu am primit un răspuns sau un diagnostic clar iar doctorul veterinar a propus amputarea membrului spre binele motanului.
Problema este ca el pe partea stanga ar ramane fara nici un membru daca se amputeaza .
Se poate fabrica ceva care să-l ajute sa se deplaseze?
Multumesc frumos.

0
0

Buna ziua

Ar fi trebuit facuta o radiografie la bazin si la membre pentru a vedea daca sunt afectate si oasele,daca necroza este pe o suprafata foarte mare in principiu asta se impune dar parerea mea este sa mai incercati 2-3 zile de tratament.Daca se efectueaza amputarea in principiu poate sa mearga si in 2 picioare.

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras