0
0

Buna ziua dle dr. Epure,

Va multumesc pentru ajutor.

Am marit doza de Synulox la 50mg/12h si ii ung pielea afectata cu Mibazon. Infectia care ati vazuto in poza din primul mesaj a disparut in 2 zile.

Dar mai sunt 2 probleme.

1. Infectia din frunte, intre ochi, nu s-a retras, are o umflatura sub piele, inclusiv langa ochi este umflat in spatele si deasupra lui. Oare trebuie drenata umflatura din frunte ? Sau sa schimb antibioticul ?

2. El nu poate sa manance singur.Daca incerc sa ii deschid gura – scoate un sunet, il doare. A inceput sa se joace. De vreo 4 luni nu s-a mai jucat. Saliva o poate inghiti acum. Poate misca mandibula dar foarte putin. Mancarea o dau numai pe partea stanga cu seringa, partea dreapta parca e inclestata. Probabil are probleme stomatologice. La veterinar nu il mai duc, deoarece ia scos niste dinti si de atunci a ramas asa. Trebuia sa ii faca radiografie si apoi sa faca extractiile dintilor cu probleme.

Oare ce sa ii dau pentru durerile de dinti/mandibula si pentru umflatura aceea din frunte. Albastru de metilen il ajuta cu ceva pe cale orala ? Sa renunt la Synulox si sa ii dau claritromicina 40mg/12h (3Kg) ?

Aici e linkul cu umflatura din frunte.Fotografiat cand se juca.
http://s28.postimg.org/6ahyyw3tp/Tomy.jpg

Cu stima,

0
0

Buna ziua,

Puteti sa i dati pe acea formatiune cu betadina dimineata(atentie sa nu ii dati in ochi)si seara cu mibazon.

Pentru cavitatea bucala puteti sa i luati de la farmacia umana Glicerina cu stamicin si sa i administrati de 2 ori pe zi dupa care sa nu consume nimic timp de o ora

Daca i a mers bine cu Synulox puteti ramane pe el

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras