0
0

Buna ziua,

Va rog ajutati-ma cu pisicul meu. Nu mai stiu ce sa fac.

 Are mai multe afectiuni. Prima problema a inceput acum 2 ani = cataracta. A fost trat cu picaturi oftalmice si ia trecut. Apoi i-a cazut  o masea. Are probleme cu dantura. Cataracta ia revenit din nou si nu mai trecea cu nici un fel de picaturi. Acum 3 luni nu mai putea deschide gura sa manance. L-am dus la veterinar i-a facut 2 injectii. Cand am adus pisicul acasa de la veterinar a inceput sa manance dar numai 2 zile a avut efect dupa care iar nu mai putea sa manance. Dupa 1 luna L-am dus la o clinica specializata si dupa mai multe investigatii si teste de sange veterinarul mi-a spus ca are cancer osos la gura. Apoi ia facut injectii cu antibiotice. I-a ma scos niste masele + detartraj. Dar fara nici un rezultat.

Acum a mai aparut o problema o infectie sub piele ii se umfla pielea si iasa din ea puroi. Are temparatura 40-41gC. A slabit mult … are 2,9Kg. Ii dau antibiotic Synulox 25mg dimineata si 25 mg seara pisat cu 5ml apa administrat pe gura cu seringa (nu stiu daca e de ajunsa doza).Am inteles ca .Daca ii storc purioul se umfla la loc in 2 – ore. Oare trebuie stors tot timpul (drenat cu acul de seringa) ? Pentru ochi-cataracta,mi-a spus un dr. veterinar american sa ii dau in paralel antibiotic doxyciclina si Tobrex picaturi si claritromicina pentru infectia cu puroi. Gura o deschide foarte putin cat sa isi inghita saliva. Stie sa mearga la ladita cu nisip. Nu stiu ce sa mai fac poate ma ajutati dumneavoastra.Am atasat si o poza. Va multumesc din suflet.

link poza

http://s1.postimg.org/69y0pg1m7/DSC_0020_2.jpg

0
0

Buna ziua,

Am inteles din ce imi ziceti ca are cancer(este diagnosticat radiologic? sau prim biopsie?)daca da de ce nu i se administreaza si un citostatic?

Sinuloxul este un antibiotic destul de slab,este buna doxiciclina sau claritromicina cum va recomandat dr. din state,dar tobrexul la fel este slab si nu merge pe cataracta(folositi quinax de oameni)si daca vreti un antibiotic puternic pt ochi puteti sa i administrati Optimune

O zi buna

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras