0
0

Buna ziua. Am o catelusa pichinez cu soricar – are aproape 7 ani – de vreo 2 ani nu am mai lasat-o gestanta si i-am facut injectie hormonala sa nu ramana – dar de curand a fost in calduri – a avut menstruatie cateva zile nu am calculat exact – am lasat-o cu catelul pentru monta a ridicat coada si s-au imperecheat vreo 50 minute (Mentionez ca nici cainele cu care am imperecheat-o nu a mai avut contact de vreo 2 ani) si dupa actul respectiv avea cam probleme facea in gol. A2-a zi, s-au imperecheat din nou dar dupa ce s-au desprins i-a curs ceva rozaliu, in loc sa fie alb. Dupa aceasta i-a curs ceva maroniu de acolo catelei, cu miros urat si se tot linge in zona. Sa fie inca menstruatie? Am fost la un doctor si a zis ca are cainele infectie si ca i-a dat si catelei si sa ii dam synulox ca poate nu a ramas inca gestanta, dumneavoastra ce ziceti? E normal daca ii dau synulox daca ar fi gestanta? Va rog e urgent 

0
0

Buna ziua

Secretia de care dumeavoastra amintiti nu este musai sa fie infectie ,poate la fel de bine sa fie sange de la contactul sexual tinand cont ca este prima monta a catelusei.

Asadar pana la antibiotic era bine sa faceti un examen de secretie vaginala pentru a avea un diagnostic cert(acum este prea tarziu pentru ca i ati administrat antibiotic).

Administrarea antibioticului in timpul sarcinii poate sa dauneze acesteia,asadar trebuie administrat cu prudenta

1 raspuns
Raspunsul tau
Name*
E-mail*
Oras